יקב בוטיק כרמי עבדת הוקם לאחר שחנה ואיל יזרעאל החליטו לסגור מעגל, ובנוסף לגידול הענבים לייצר את היין במקום.
איל החל ללמוד את סודות ייצור היין מיובל בן שושן מברור חייל ויינות החווה הראשונים יוצרו יחדיו ביקב בן שושן בברור חייל.
בשנת 1995 הוקם יקב בוטיק כרמי עבדת ומאז מיוצרים היינות בחווה.
יקב בוטיק מאפשר לחקור ולהתנסות בתהליכים וטעמים שונים, וכך עוברים תהליך מרתק המשלב מצד אחד את גידול הענבים עם הארומות והטעמים המאפיינים את הנגב ושונים כל כך מאזורי גידול אחרים, ותהליך ייצור היין בו מנסים לשמר טעמים אלה ולחקור אפשרויות של ייצור מגוון יינות בתהליכים שונים.
מה קורה בנגב
גולשים מספרים לנו על פעילויות ואירועים בנגב, מכירים גם? כתבו לנו כאן