15-18.10.19
10:00-14:00
נג'אח אבו לטייף, תושבת רהט בת 48, נשואה, אם לתשעה ילדים וסבתא לעשרה נכדים, מארחת בחצר ביתה שהפך למרכז תיירותי בו היא משתפת את המבקרים בסיפורההאישי ומעבירה סדנאות קולינריות. נג'אח היא בשלנית מעולה ומאחרת גם לארוחות בדואיות אותנטיות.
פעילות בסוכות:
- סדנת טחינת קמח מסורתית על אבן ריחיים של אבותיה של נג'אח
- סדנת אפיית עוגיות ומתוקים מהמטבח הבדואי האותנטי
- ניתן להזמין ארוחה בתיאום מראש
תפריט לדוגמא
קבלת פנים (תה, קפה , תמרים ) | מרק- מלוחיה/ במיה/ שעועית | מקלובה – צמחונית/ בשרית |ממולאים (עלי גפן, קישואים..) | שני סוגי סלטים | חמוצים ביתיים | קינוח | שתיה קלה.
עלויות:
- סדנת טחינת קמח- 20 ₪
- סדנת אפיית ממתקים- 40 ₪
- ארוחה- בין 70-100 ₪
להזמנת מקום ופרטים: נג'אח- 054-2510150 , בוויז: "הל ותמר", רהט.
מה קורה בנגב
גולשים מספרים לנו על פעילויות ואירועים בנגב, מכירים גם? כתבו לנו כאן