הנקודה ה-12 – משק אורגני במושב שדה צבי המתמקד באומנות, בגידול ויצור יין, ובאירוח המשלב לינה ואוכל.
במקום מציעים ארוחות שף לזוגות, למשפחות ולקבוצות.
במטבח תמצאו ירקות שנקטפו מהגינה בהתאם לעונה, דגים, בשר, מאפים ופסטות תוצרת בית.
כל הארוחות מוגשות בליווי היין של המקום.
השף – שאול אפרת – בוגר בית הספר לקולינריה 'בישולים', הגינה היא מקור ההשראה שלו והמטבח – מגרש המשחקים.
מה קורה בנגב
גולשים מספרים לנו על פעילויות ואירועים בנגב, מכירים גם? כתבו לנו כאן