עגבניה” הביאה את הבשורה של הפיצה הדקה והייתה חלוצת פיצות האיכות בישראל.
הפיצה עשויה בסגנון איטלקי: רוטב עגבניות טרי, גבינת מוצרלה איכותית ומגוון תוספות.
הרשת ידועה בזכות הפיצה הדקה שלה שעשויה כולה מחומרים טבעיים טריים בלבד. מאז ועד היום, גם כשהרשת בפריסה ארצית, הבצק הטרי של הפיצה נעשה מידי יום ביומו.
בפיצה עגבניה איכות וטריות היא מילת המפתח: הבצק הטרי והפריך, דק כמובן, עשוי מתערובת הקמחים הייחודית של הרשת, גבינת המוצרלה היא האיכותית ביותר (100% חלב) ורוטב העגבניות הטעים במיוחד.
שמן הזית ממנו עשויים בצק הפיצה והרוטב, נמסק במיוחד עבור הרשת– כל אלה מתאחדים לכדי פיצה איכותית וטעימה הנאפית בתנורי האבן לעיני הלקוח.
מאפיין נוסף של פיצה עגבניה, הוא הגודל של הפיצה.
המגש של פיצה עגבניה הוא בגודל XL וכך גם הנגזרת של המנה האישית שהינה רבע מגש.
מה קורה בנגב
גולשים מספרים לנו על פעילויות ואירועים בנגב, מכירים גם? כתבו לנו כאן